False

Vill du bli en av oss?

Professionella utmaningar och spännande projekt

Inom EnviDan har vi en mycket stark kunskapsmiljö inom vatten, avlopp, klimatanpassning, natur- och vattenmiljö, biogas och fjärrvärme. Vi har också en mjukvaruavdelning som hjälper till att utveckla några av branschens mest använda portalverktyg.

Vi löser främst uppdrag för försörjningssektorn och deltar i spännande tvärfackliga utvecklingsprojekt med många olika kunder, utbildningsinstitutioner och samarbetspartners. Vi erbjuder därför stora kunskapsutmaningar och spännande projekt där du har möjlighet till kvalificerad professionell sparring med bra kollegor mellan länder, kontor och teknikområden inom EnviDan.

Ett företag i tillväxt

Du blir en del av ett dynamiskt företag som ständigt rör sig framåt. Samtidigt blir du en del av en stor gemenskap, med över 200 EnviDaner från både Danmark, Norge och Sverige.

Utrymme för utveckling

Oavsett om du nyligen tagit din examen, varit i branschen i 30 år eller kommer från en helt annan bransch, kommer vi att ha utmaningar för dig om du blir EnviDaner.

Vi är övertygade om att vi har en unik arbetsplats där våra erfarna medarbetare får plats och utrymme för att vara professionella ”fyrtorn” samtidigt som vi ger utrymme för våra många unga medarbetare att, som en frisk vind, bidra med färsk kunskap.

Vill du bli en del av ett växande skandinaviskt företag med fokus på innovation och utveckling och en arbetsplats fylld med härliga kollegor? Läs om våra lediga jobb eller skicka en spontanansökan. Vi letar alltid efter fler talanger!

 

Mathias Svensson

KONTAKTA
MIG FÖR MER
INFORMATION

Mattias

+46 706 76 14 70