False

Ny Managing Director tillsatt i Sverige

2023-01-25

 

Miljöföretaget Envidan är i ett spännande skede med siktet inställt på att bli Skandinaviens främsta leverantör inom vattensektorn. För att fortsätta stå stadigt även i framtiden tar man nu nästa steg och tillsätter en ny Managing Director (MD) för den svenska divisionen, som idag består av VA Ingenjörerna AB och Envidan AB.

Mathias Svensson från Helsingborg, som idag är VD för Envidan AB, intar även rollen som MD för divisionen. Med Mathias i spetsen fortsätter företaget i påbörjad riktning med fokus på innovation, värdeskapande lösningar och hållbarhet för kommuner, kommunala bolag och industrier.
 

Tillväxten på den svenska marknaden har ökat och i samband med en större omorganisation förra året beslutade Envidan-koncernen att den svenska divisionen - med dagens drygt 100 anställda - skulle vara en självständig division. Förväntningarna på Envidan Sverige är stora säger Ole Fritz, CEO för Envidan-koncernen med ett varmt välkomnande:  

Grattis till Mathias och alla våra kollegor i Sverige, vi är säkra på att detta kommer att leda till ett fruktbart samarbete mellan våra svenska företag och för hela Envidan.”
 

Mathias Svensson har mångårig erfarenhet av konsultverksamhet, ledning och strategi inom vattensektorn och har varit en del av Envidan sedan 2017. Han är den perfekta matchningen för posten och som ledamot i Envidans koncernledning. Om sin nya roll säger Mathias:

Jag är både hedrad och stolt över möjligheten att bidra till utvecklingen av den svenska divisionen som Managing Director. Envidan är ett unikt företag och jag ser fram emot att fortsätta odla och förädla den svenska verksamheten. Förutsättningarna är mycket goda och för mig stavas framgång alltid lika med samarbete.

Mathias Svensson

FÖR YTTERLIGARE

INFORMATION KONTAKTA

Mathias Svensson

+46 706 76 14 70