Nyanställningar i EnviDan AB

2019-10-15

 

EnviDan AB fortsätter att växa. Efter en lyckad vår där Mikael Vesterberg, Petter Svan, Helena Mårtensson och Annika Sevrell kom in fortsätter hösten på samma sätt med flera nya spännande rekryteringar.

I slutet av oktober börjar Ola Fredriksson på EnviDans kontor i Göteborg. Ola är idag chef för processgruppen på Ryaverket, ett av Sverige största reningsverk som tar hand av avloppsvattnet från nästan 780 000 personer. Ola är utbildad väg- och vatteningenjör från LTH och har tidigare arbetat både som processingenjör och utvecklingsingenjör vid Gryaab.  Hos oss kommer Ola att jobba med processteknik på reningsverk och som projektledare.

Under hösten börjar Oscar Engle och Maria Jonstrup på Malmökontoret.  Oscar som tidigare arbetat på Anläggningsavdelningen på Bjerking, en konsultfirma i Stockholm, kommer hos oss att främst jobba med projektering av ledningsnät. Oscar är även han utbildad vid Lunds Tekniska Högskola och har arbetat som civilingenjör vid Nacka kommun i cirka sex år, med VA i samhällsbyggnaden, och därefter två år på Sweco.

Maria är idag projektledare hos VA SYD för det stora projektet för utbyggnad av Malmös reningsverk, Nya Sjölunda, som är en del av VA SYD:s program Hållbar avloppsrening. Maria har tidigare doktorerat vid LTH inom miljöbioteknik och vattenreningsprocesser för textilindustrin och därefter arbetat som uppdragledare och miljökonsult för Sweco i Malmö. Maria har även arbetat som processdesigner vid om-och nybyggnation för VA SYD. Hos oss kommer Maria att främst arbeta med projektledning.

Vi hälsar Ola, Oscar och Maria varmt välkomna till EnviDan AB och ser fram emot att kunna erbjuda er deras tjänster.
 

Peter Magnusson

KONTAKTA MIG FÖR MER INFORMATION

Peter Magnusson

+46 706 73 14 80