Projektledare inom VA-anläggningar

2018-07-02

Vill du vara en del av ett växande företag?

EnviDan AB är det nytänkande konsultföretaget med spetskompetens inom avloppsvattenrening, dricksvatten samt klimatanpassning. Vi är ett dotterbolag till det danska EnviDan A/S, där utveckling av nya idéer står högt på agendan. Vi har behov av att stärka vårt team med ytterligare projektör/projektledare inom process- och maskinområdet, med placering i Göteborg.

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där vi har ett nära samarbete mellan våra kontor. EnviDan erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, då vi utöver bolagets egna kompetens även har ett stort utbyte med våra danska kollegor i moderbolaget EnviDan.

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare hos EnviDan kommer du att arbeta med projektering och konstruktion av såväl vatten-och avloppsreningsverk som pumpstationer och andra VA-anläggningar. Rollen som VA-projektör/projektledare innebär också framtagande av tekniska beskrivningar, förfrågningsunderlag och att bistå våra kunder med stöd inför upphandlingar.

Din bakgrund

Du är driven och teknikintresserad person som har en stor känsla för ansvar och noggrannhet. Du har ett intresse för nytänkande och är en nyfiken lagspelare. Du trivs i en konsultativ roll där du har förmågan att behålla en god helhetssyn.

Vi söker dig som är högskoleingenjör/Civilingenjör inom VA- eller maskinteknik och har några års erfarenhet från VA-eller processbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet från projektering inom VA-anläggningar eller motsvarande med goda kunskaper i AutoCAD, om du har kunskaper inom 3D-CAD och hydrauliska beräkningar är det en merit.
Du har körkort.

Din ansökan

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Larsson på 0733 941 340 eller mal@envidan.se 

Marcus  Larsson

KONTAKTA MIG
FÖR MER
INFORMATION

Marcus Larsson

+46 733 94 13 40

Peter Magnusson

KONTAKTA MIG
FÖR MER
INFORMATION

Peter Magnusson

+46 706 73 14 80