VA-projektör ledningsnät

2018-09-13

Vill du vara en del av ett växande företag?

EnviDan AB är det nytänkande konsultföretaget med spetskompetens inom ledningsnät, avloppsvattenrening, dricksvatten samt klimatanpassning. Vi är ett dotterbolag till det danska EnviDan A/S, där utveckling av nya idéer står högt på agendan. Vi har behov av att stärka vårt team med ytterligare VA-projektörer, med placering i Malmö.

Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där vi har ett nära samarbete mellan våra kontor. EnviDan erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, då vi utöver bolagets egna kompetens även har ett stort utbyte med våra danska kollegor i moderbolaget EnviDan.

Dina arbetsuppgifter

Som VA-projektör hos EnviDan kommer du att arbeta med både utredning och projektering av ledningsnät, pumpstationer och andra typer av VA-anläggningar. Du kommer arbeta i team med övriga ingenjörer och dra nytta av varandras kunskaper och idéer. Rollen som VA-projektör innebär också framtagande av tekniska beskrivningar och förfrågningsunderlag inför entreprenadupphandlingar. Du kommer att arbeta och projektera i verktyget AutoCad Civil 3D.

Din bakgrund

Som person är du en driven och teknikintresserad person som har en stor känsla för ansvar och noggrannhet. Du har ett intresse för nytänkande och är en nyfiken lagspelare. Du trivs i en konsultativ roll där du har förmågan att behålla en god helhetssyn.

Vi söker dig som är högskoleingenjör/Civilingenjör eller motsvarande och gärna har några års erfarenhet från VA-branschen. Du har dokumenterad erfarenhet från projektering inom VA-anläggningar eller motsvarande med goda kunskaper i AutoCAD, om du har kunskaper inom 3D-CAD och hydrauliska beräkningar är det en merit.
Du har körkort.

Din ansökan

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Svensson på telefon 070-676 14 70

Din ansökan skickar du till Peter Magnusson pma@envidan.se senast 2018-11-02.

Mattias Svensson

KONTAKTA MIG
FÖR MER
INFORMATION

Mattias Svensson

+46 706 76 14 70

Peter Magnusson

Sänd din
ansökan
till mig

Peter Magnusson

+46 706 73 14 80